Oktoberkampens resultat.

Maya inspirerade som sagt många i roller derby-laget till oktoberkampen. Där vi skulle träna mer och äta bättre under en månad, samt mäta, väga och fota oss i början för att se resultaten när månaden var över.
För min del beslöt jag mig för att det skulle innebära att jag skulle återgå till mitt gamla träningschema som jag hade innan sommar och semester. Nämligen att träna minst två gånger i veckan på gymmet utöver min roller derby träning som är 3 dagar i veckan. Men också att jag skulle börja äta frukost varje dag och börja äta mer hällsosamt. Inte burgare flera dagar i veckan, pizza och godis på helgerna osv.
Kan dock säga att nu när november är här så gick det inte fullt ut som planerat. Jag har varit bortrest 2-3 dagar i veckan under hela månaden, bott på ett hotell där inget gym funnits att tillgå, samt haft väldigt långa arbetsdagar som gjort att jag både slarvat med maten och inte haft ork att ta en promenad, jogga eller göra annat utomhus när jag väl kommit till hotellrummet.
 
Maten har på grund av resandet också varit väldigt svår att planera och det har blivit en och annan kebab och hamburgare. Glömde dessutom att mäta och väga mig i början av månaden. Och tur var väll det såhär i efterhand ha,ha
Trots det har jag dock hunnit med 20st. träningspass totalt. Jag har provat spinning, börjat äta frukost, dricka mer vatten och ätit bättre när jag väl varit hemma.
 
Eftersom oktober inte gått så bra så kommer jag att fortsätta min egna "novemberkamp". Och nu har jag tagit ett foto och även mätt mig. Dock har jag inte vägt mig eftersom jag inte äger någon våg hemma. Men det är faktist inte heller viktigt för mig. För jag gör inte det här för att gå ner i vikt. Jag gör det för att bli mer vältränad.
 
 

Här är min Oktoberbild.

Det ska bli spännande och se om något har hänt nu till slutet av November!
 
 


Hellsparx

En blogg om vardagen som Roller derbygirl, fina saker som gör mig glad och pysslet som nybliven husägare.

RSS 2.0