Så nära men ändå inte

Tre våningar upp inne i stan sitter jag just nu på kontoret och drömmer mig bort till våran underbara trädgård och två verandor som ska inredas i sommar. Det snöblandade regnet yr utanför och vinden piskar kallt. Men jag försöker envist ignorera det just nu och inspireras istället av alla härliga bilder och möbler som finns runt omrking.

Nej, jag är inte färdig

än med garderoben...
Att göra i ordning den visade sig ta lite längre tid än jag trodde. Det dyker hela tiden upp "viktiga" saker som måste göras först. Titta på rollerderbyklipp på youtube, gosa med katterna, vattna blommorna, kolla facebook och så förståss prova på nya foto-appar i mobilen. Här kommer några exempel på viktiga bilder och installationer som jag pysslat med.

Men som ni ser här på nedersta bilden har en ny hylla kommit upp så jag är en bit på väg.

Kakor för den ynklige



Det blev tyvärr ingen efterbild för er att se på min nystädade garderob. Började må illa och kräktes på förmiddagen.  Vilket inte berodde på att det var äckligt i rummet, även om man kanske kan tro det. Men nu känns det bättre och min mamma sa alltid att även om man mår illa så kan man få ner det man är sugen på. Så nu ska jag ligga här under en filt, se sista avsnittet av Sherlock Holmes, äta några blåbärskakor med mjölk och tycka synd om mig själv. Förhoppningsvis känner jag mig frisk i morgon och kan fixa i ordning garderoben. So, to be continued.

Vad f-n hände?


Ok, jag är slarvig jag vet. Men det här är inte ok. Vad hände egentligen? Svaret är min ordningsamma man som senaste veckan bestämt sig för att alla saker jag strör omkring mig i huset helt enkelt  bara slängs in i min garderob av honom. Och efter ca. 7 dagar har det alltså lett till detta. Idag ska saker vikas ihop, styras upp och nya klädhyllor hängas upp på väggarna. Inte världens roligaste söndagsyssla men det kanske blir med bra musik till. Och förhoppningsvis hittar jag endel bortglömda skatter =) Efterbild på nyordningen kommer ikväll.

Hellsparx

En blogg om vardagen som Roller derbygirl, fina saker som gör mig glad och pysslet som nybliven husägare.

RSS 2.0