Smygserierna i soffan

Jag är en serienörd av rang. Vet inte hur många serier jag följer men troligtvis ett tjugotal. Det är nämligen en av mina favoritsysslorsom som jag har för mig för mig att varva ned när jag väl är  hemma. Men som med allt i livet finns det en del saker man inte är så stolt över. Som att jag maniskt följer dessa serier... =)
Blaire Waldorf och Chuck Bass gör helt enkelt att det inte går att sluta se serien om kidsen i Upper East Side, New York där modet och intrigerna annars står högst i kurs.Teenwoolf i ny tapning.Den s.k. tönten i skolan blir biten av en varulv och därefter händer som ni säkert förstår en hel del...Fyra kompisar som delar en möööööööörk hemlighet. Egentligen väldigt, väldigt dålig serie, men jag kan ändå inte sluta se den!Och så till sist Vampire diaries.En sömnig liten småstad väcks till liv av Vampyrer. En söt liten kärlekstriangel och en hel del vampyrkillar med  bajsnödig boybandslook Men som den vampyrnörd jag är så längtar jag till varje nytt avsnitt.

Ny inspiration och vårkänslor

Intresset fär årets grävseminarium i Malmö var rekordstort. Över 800 journalister hade anmält sig. Vilket märktes tydligt mellan föreläsningspauserna. Och även om det var dimmigt och lite småkallt så fick jag otroliga vårkänslor av att kunna promenera mellan föreläsningarna och hotellet på snöfria gator och torg.
En av många sjukt intressanta och roliga föreläsningar. Den här om hur utspridd och stor den engelska avlyssningsskandalen egentligen var. (Betydligt större än vad som raporterats tidigare.) Där flera stora engelska dagstidningar gått in och buggat telefoner hos mängder av personer för att få fram skvaller och nyheter. Och hur den brittiska etiken bland journalister och ledning länge varit i stort sett obefintlig.
Sedan på kvällen passade vi på att gå ut och skåla och äta gott på restaurang Möllan på Möllevångstorget. Där diskuterades om allt vi lärt oss under dagen, förväntningarna på kommande dagars föreläsningar och vilka vi trodde skulle kamma hem guldpsadar på guldspadefesten. Fotona som är tagen med min uråldriga mobil har mycket att önska. Men maten var fantastisk och restaurangen, eller bistron kanske passar bättre, likaså.
Lördag och dags för galan. Här postades bilder och text in för fulla muggar hela kvällen från festligheterna. Så gå in på våran twitter om du vill se fler bilder och lite skvaller från festen. =)
Jag och Kosmopoliten hade gjort oss festfina tillsammans med alla andra. Vissa undantag fanns förståss...
Middag, skratt, lycka och en och annan bitter kommentar. Mycket hände under prisutdelningen. NSD kammade, för andra året i rad. hem en guldspade. Den här gången med sin granskning av Outokumpu och utsläppen
 

Boutet i Malmö


Efter många dagars uppehåll i bloggen kommer nu några bilder från helgens bout i Malmö. Det var fantastiskt roligt och jag träffade helt underbara människor. På fredagen var vi alla i laget väldigt pirriga inför lördagens match. Men när lördagen väl kom och vi alla samlades i omklädningsrummet på Baltiska hallen så var det bara pepp,pepp,pepp. Tyvärr förlorade vi, i allafall om man räknar poäng. Men om man räknar blåmärken så vann vi stort. Vårat lag är nämligen grymma på att tacklas, och ryktet om de hårda kämparna från norr är vida känt i derbykretsar...  ;)   Nu nalklas en ny helg och jag ska till Malmö igen i morgon bitti. Som vanligt är jag sämst på att packa ochhar knapt börjat än. Den här gången reser jag i jobbet. Det är dags för det årliga grävseminariumet och guldspadegalan. Ska försöka uppdatera med bilder under helgen.

Snart dags

Vår nya loggaMalmö Crime City RollersLuleå Slaughters Daughters, nöjda efter vinsten över Umeå.

Nu är det snart, snart dags! Spännande att möta Malmö, och roligt att se Malmö stad. Har aldrig varit där faktist. Just nu har jag tagit en paus från allt pyssel inför matchen. Sitter och målar på vår fana, den blir så fin! Foto på den får ni se i morgon när den är färdig. Och som ni ser  har vi fått en ny logga till laget nu också. Nej, nu ska jag fortsätta med pysslet igen så att jag kommer i säng någorlunda vettig tid...

Renskiljning i Saarivouma

En helt underbar och kall dag i Januari som jag aldrig kommer att glömma. Ibland känner man sig verkligen lyckligt lottad som får lön för att åka ut på sådana här äventyr.

Roller Derby love.

Första officiella matchen för vårt lag. Biljetter säljs på Ticknet. Så tveka inte!Gameface on! Om 5 dagar är det dags att möta Crime City Rollers. FLyget mot malmö avgår 10.15 på fredag.En liten bild från i sommras. åh, vad jag längar till all snö smält bort.En gammal bild från träningen i höstas. Känns lite konstigt att se sig själv i svart hår

Härlig dag på Jobbet.

Om man strök Moses på mulen så började han skratta. Älgar har jättesmå tänder som är jättesöta. Inte stora och läskiga som hästarnas.Moses och jag blev polare. I alla fall så länge som jag hade bananer kvar.Det här var en liten kalv som hette B1 hennes syster hette B2 efter bananer i pyjamasprogrammet. Och de, var om möjligt, ännu mer förtjust i bananer.

Tanken var att jag skulle få flyga luftbalong över Gällivares fjäll och dalar. Men vädret satte stopp. Tröstpriset att få besöka älgparken i Vittangi var dock inte så dum den heller. Oväntat nog älskade de bananer.

Leo och Robin


Att kliva upp ur sängen när mina älskade små bebisar ligger aldeleds sömndruckna, varma och gosiga i fotänden är ganska svårt. Tur att jag jobbar kväll och inte behöver stressa.

Alkoholfri Champagne

Väldigt mumsig med en hint av svartvinbär. Det gäller att tänka till när man har träning dagen efter. Och Blondie var mycket omtänksamm som gav mig denna att sippa på under vår mysiga tjejkväll.

Miss Sweetheart.


Är på besök här i Luleå under några dagar. Och jag har haft turen att lyckas spika in två dagar av härligt häng med henne. Tråkigt nog åker hon tillbaks på söndag. Men har jag tur flyttar hon och hennes pojkvänn snart upp hit igen.

Vilket halsband ska jag ha?

Att ta med sig extra accesoarer leder ofta till beslutsångest. Och den här kvällen var inte annorlunda. Blev dock inte detta utan ett långt guldhalsband med förgylda muttrar som hängen.

Blondie och hennes lägenhet


När man är hemma hos Blondie kan man alltid räkna med en flärdfull kväll. Hennes underbara lägenhet inbjuder liksom till det av sig själv oavsätt om man besöker den i mjukbyxor och otvättat hår eller är där i partystass från topp till tå.

Hellsparx

En blogg om vardagen som Roller derbygirl, fina saker som gör mig glad och pysslet som nybliven husägare.

RSS 2.0