Ny inspiration och vårkänslor

Intresset fär årets grävseminarium i Malmö var rekordstort. Över 800 journalister hade anmält sig. Vilket märktes tydligt mellan föreläsningspauserna. Och även om det var dimmigt och lite småkallt så fick jag otroliga vårkänslor av att kunna promenera mellan föreläsningarna och hotellet på snöfria gator och torg.
En av många sjukt intressanta och roliga föreläsningar. Den här om hur utspridd och stor den engelska avlyssningsskandalen egentligen var. (Betydligt större än vad som raporterats tidigare.) Där flera stora engelska dagstidningar gått in och buggat telefoner hos mängder av personer för att få fram skvaller och nyheter. Och hur den brittiska etiken bland journalister och ledning länge varit i stort sett obefintlig.
Sedan på kvällen passade vi på att gå ut och skåla och äta gott på restaurang Möllan på Möllevångstorget. Där diskuterades om allt vi lärt oss under dagen, förväntningarna på kommande dagars föreläsningar och vilka vi trodde skulle kamma hem guldpsadar på guldspadefesten. Fotona som är tagen med min uråldriga mobil har mycket att önska. Men maten var fantastisk och restaurangen, eller bistron kanske passar bättre, likaså.
Lördag och dags för galan. Här postades bilder och text in för fulla muggar hela kvällen från festligheterna. Så gå in på våran twitter om du vill se fler bilder och lite skvaller från festen. =)
Jag och Kosmopoliten hade gjort oss festfina tillsammans med alla andra. Vissa undantag fanns förståss...
Middag, skratt, lycka och en och annan bitter kommentar. Mycket hände under prisutdelningen. NSD kammade, för andra året i rad. hem en guldspade. Den här gången med sin granskning av Outokumpu och utsläppen
 
Trackback

Hellsparx

En blogg om vardagen som Roller derbygirl, fina saker som gör mig glad och pysslet som nybliven husägare.

RSS 2.0